HpK Administraties

Een persoonlijke benadering op maat

Het voeren van een administratie en het omgaan met belastingzaken wordt door menig ondernemer en particulier vaak als een last ervaren. Daardoor neigt men dingen voor zich uit te schuiven en uit te stellen, wat kan leiden tot achterstanden, waardoor men de controle en het overzicht verliest en, nog erger, tot boetes, schulden én slapeloze nachten.

HpK Administraties neemt u graag deze last uit handen. Met een persoonlijke benadering op maat wil HpK Administraties u begeleiden en sturen in het tijdig afhandelen van uw administratieve en fiscale verplichtingen. HpK Administraties richt zich hierbij voornamelijk op kleine (startende) ondernemers en op particulieren die weinig affiniteit hebben met administratieve en fiscale zaken.

HpK Administraties legt de nadruk op een persoonlijke benadering en steekt daar dan ook tijd en energie in. De klant dient vrijblijvend vragen te kunnen stellen en het vertrouwen te krijgen dat zijn of haar belang voorop staat. Een persoonlijke benadering op maat staat daar garant voor.

U kunt mij altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of in uw vertrouwde werkomgeving. U kunt zich aanmelden via het contactformulier of direct bellen met 06 39 40 28 70.